Je li atletika za moje dijete?

Atletika ima toliko različitih disciplina, da će se za vaše dijete nesumnjivo naći ona idealna. Bez obzira je li riječ o "malom mršavcu" ili "buci", kraljica sportova nudi ono najbolje.

Ona brža, spretnija djeca naći će se u trkačkim i skakačkim disciplinama, dok će se snažnija najvjerojatnije uklopiti u bacačke. Ipak, iznenađenja su lako moguća. Stoga svu djecu učimo svim disciplinama - okrutno bi bilo na prvi pogled odabrati im samo jednu koju će trenirati sve vrijeme. Djeci bi to postalo zamorno i dosadno i nikada ne bi ispunili svoj puni potencijal.

Atletika spada i u najjeftinije sportove. Osim tenisica na nogama koje svako dijete ionako najvjerojatnije i ima, ništa drugo nije potrebno: ni plaćati ulazicu za bazene, kupovati opremu, plaćati najam skupih teniskih terena,...

Nikada nije prekasno za početak treniranja, a čim vaše dijete zna samo odlaziti na WC i prezuti se, dovoljno je veliko.

Atletika može biti obiteljski sport, a djeca uživaju radeći ono što i njihovi roditelji. U Bumbaru se raspitajte o terminima i mogućnostima treniranja i vas roditelja. Kao što sam maloprije napisala za djecu, vrijedi i za vas roditelje - uz toliko atletskih disciplina, nesumnjivo će se naći i neka za vas!