Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 56

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 57
1.kolo HALS-a | Bumbar sport
1.kolo HALS-a

1.kolo HALS-a

1.kolo HALS-a

U nedjelju 15. travnja 2018. u Čakovcu održano je prvo kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS). Po brojnosti natjecatelja, naše AK Oroslavje bilo je 6. od 24 kluba koja su nastupila. Ukupno je nastupilo 473 natjecatelja. U mnogim kategorijama i disciplinama predstavili smo sa svojih 24-ero djece ne samo Oroslavje, već i cijelo Zagorje – jer okupljamo djecu s područja Oroslavja, Bedekovčine i Krapine. AK Oroslavje je sufinanciralo djecu s pola troškova startnine i putovanja. Išli smo autobusom.

Sve četvero nas trenera koji smo bili u pratnji, oduševljeni smo klincima - ponašali su se zaista kao pravi sportaši. Sve su odradili dajući sve od sebe, poslušno čekajući na svoju disciplinu i navijajući za ostale iz svoga kluba. Mnoga su djeca donijela i prve bodove za Klub te smo u ukupnom poretku zavšili po kategorijama: limačice (2007. i mlađe): 14. od 18 klubova, limači 15. od 19 klubova, ml. kadetkinje (2006.-2005.) 16. od 18 klubova, ml. kadeti 8. od 17 klubova, st. kadetkinje, imali smo samo jednu, (2004.-2003.) 16. od 17 klubova. Zaista smo prezadovoljni rezultatima s obzirom da smo potpuno novi i treniramo tek nekoliko mjeseci.

Čestitamo svim Bumbarima na nastupu i pravoj borbi (po redoslijedu nastupanja):

Klari Burek, Moreni Čičko, Luciji Hmelini, Ledi Mrnjec, Maji Stiplošek, Luciji Jurini, Sari Barlović, Sari Cukovečki, Eleni Posilović, Nikolini Ptiček, Lani Krepelnik, Ani Šemnički, Mireli Stiplošek, Dominku Barloviću, Janu Pateru, Franu Barloviću, Petru Barloviću, Patriku Pateru, Leonardu Drempetiću, Tinu Klasiću, Karlu Komaru, Luki Posilović, Matiji Hmelini i Noi Seitzu.

Na povratku smo stali u Varaždinu, poigrali se u parku i počastili smo djecu zasluženim sladoledom.

Zahvaljujemo HAAK Mladosti što nam je nesebično posudio disk za našu Mirelu, kojeg si nažalost sami nismo mogli priuštiti. (Sponzori, sad je vrijeme da se javite :D )

Ovdje izdvajamo nekoliko fotografija, a tonu ostalih na albumu na Facebooku . Mirelu Stiplošek za najljepši osmijeh lige te Leonarda Drempetića koji je unatoč bolnom grču istrčao utrku do kraja. Jednu zajedničku s tribina i jednu iz varaždinskog parka.

Rezultati

HAMAG
HAMAG
HAMAG
Slijedi nas:
Atletska škola
 • Marija Bistrica
  OŠ M. Bistrica
  Zagrebačka 15
  49246 Marija Bistrica

  Želite Bumbare u svome gradu?
  Javite nam se!
 • Oroslavje
  OŠ Oroslavje
  Ul. Antuna Mihanovića 6
  49243 Oroslavje


Upisi tijekom cijele godine! Vidimo se na besplatnim oglednim satima! Treninzi se održavaju u dvoranama osnovnih škola
Ponesite bočicu s vodom, sportsku opremu (trenirku, majicu) i čiste tenisice - ostalo je naša briga!