Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 24

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 45

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 46
Dvoransko kadetsko prvenstvo Hrvatske | Bumbar sport
Dvoransko kadetsko prvenstvo Hrvatske

Dvoransko kadetsko prvenstvo Hrvatske

Dvoransko kadetsko prvenstvo Hrvatske

Ovogodišnju natjecateljsku sezonu jučer smo otvorili nastupom na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje u organiziciji HAAK-a Mladost u novoj atletskoj dvorani u Zagrebu na velesajmu. Nastupilo je preko 600 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Mi smo nastupili s 27 članova naše atletske škole od kojih je njih 14 nastupilo za AK Oroslavje, a 13 za HAAK Mladost. Bilo je to ujedno i prvo dvoransko PH za kadete na koje su se održavale i discipline trčanja dulje od 60m - kružne utrke.

Ne znamo koje bi rezultate mogli posebno izdvojiti jer su svi bili odlični.. ma najbolji. Dali su sve od sebe na "terenu", a oko terena su bili također odlični, mogli bi reći uzorni. Ali idemo redom,....

Franka Mikac oborila je klupski rekord u skok udalj s 3,50 m iako je tek limačica. U dalj su kod dečkiju skakali Jan Pater i Matija Šurina i oborili si osobne rekorde.

Sara Cukovečki je bacila kuglu od 2 kg također rekordnih 8,32 m, a Lucija Jagečić samo dva cm manje kuglu od 3 kg. Kuglu je do osobnog rekorda bacila i Valentina Jagečić. Utrku na 3000 m požrtvovno je istrčao Rudolf Pavlina, hrabro se držao vodeće skupine do trećine utrke, isto kao i Luka Šimudvarac na 800m.

Odličan je bio i Vito Varović Vukić na 200 m s rezultatom 31,43 sekundi, Adrijan Zajec samo nešto malo sporiji s 32,08... Luka Posilović, Martin Potočki i Lukas Patarčić... svi redom također brži od starog klupskog rekorda za ml. kadete na 200 m! Elena Posilović i Vito Vrbanović su odlično prvi puta je trčali utrku na 200 m.

Jučer su možda najhrabrije bile Jana Šalec, Sara Barlović i Elizabeta Šamec koje su nastupile na 60 m, odnosno 55 m s preponama, izuzetno tehnički zahtjevnoj sprinterskoj disciplini. A zasigurno nije lako bilo ni Dragani Žilić koja je "brzo prehodala" 2000 m.

Klupski rekord je oborila i Gabriela Dolenec na 60 m i sad iznosi 9,46. Na istoj distanci na razini osobnog rekorda trčala je i Tesa Jenko. Dečki Jan KontakAntonio Hušnjak i Neo Gredičak imali su odlične utrke u svojim prvim nastupima na 60 m. 

Matija Hmelina bacio je kuglu tešku 4 kg 6,70 m... samo 4 cm manje od  hica kojeg je imao s kuglom od 3 kg postignutug prije samo nekoliko mjeseci! Jurica Horvat je također oborio osobni rekord u bacanju kugle od 3 kg za 85 cm.

Maja Stiplošek je nastupila samo u štafetnoj utrci 4x200m. U štafetama smo imali predstavine u ml. kadetima i ml. kadetkinja kompleno za AK Oroslavje i za HAAK Mladost mlađe kadete, a i još su neki trčali svoje izmjene.

Sve u svemu, odlično organizirano masovno natjecanje od strane HAAK Mladost na čemu im čestitamo... A također i našim malim natjecateljima koji su bili strpljivi, uredni, disciplinirani... ma najbolji... iako je natjecanje trajalo skoro 10 sati. A kako im je bilo dovoljno govori podatak da su djeca vikala vozaču autobusa da vozi sporije kako bi što kasnije došli doma.

 

HAMAG
HAMAG
HAMAG
Slijedi nas:
Atletska škola
 • Marija Bistrica
  sri i pet:
  grupa1 od 16,15h-17,15h
  grupa2 od 17,15h-18,15h

  Konjščina
  vraćamo se u lipnju!
  sri i pet od 18,30h-19,30hh

  Donja Stubica
  uto i čet od 16,15h-17,15h
 • Oroslavje
  uto i čet:
  grupa1 od 17,30-18,30
  grupa2 od 18,30-19,30

  Đurmanec
  pon i sri:
  grupa1 od 16,30h-17,15h
  grupa2 od 17,15h-18,15h

  Klanjec
  sri i pet: 13,30h - 14,30h

  Tuhelj
  vraćamo se u lipnju!

Zbog preporuka HZJZ-a i odluka Stožera, a u interesu vaše sigurnosti, treninzi se do daljnjeg ne održavaju!
Slobodno nam pišite i/ ili rezervirajte svoje mjesto za sljedeći ciklus treninga! Čekamo vas!!!