Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 56

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/public_html/str.php on line 57
Kids' Athletics za najmlađe | Bumbar sport
Kids' Athletics za najmlađe

Kids' Athletics za najmlađe

Kids' Athletics za najmlađe

Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, u nedjelju 27. siječnja 2019. godine se održalo “Kids’ Athletics” natjecanje za niže razrede osnovne škole. To su natjecanje proveli polaznici programa za osposobljavanje za voditelja atletike, u sklopu dobivanja certifikata iz istoimenog programa Svjetske atletske organizacije (IAAF-a).

Natjecanje nije bilo otvoreno za sve, a sudjelovali su po jedan klub iz Zagreba (HAAK Mladost), jedan iz Zadra (AK A. Stepinac) te AK Oroslavje. Iz toga razloga nas posebice veseli što je naša atletska škola Bumbar dobila poziv za sudjelovanje. Zahvaljujemo domaćinu na ukazanom povjerenju i vjerujemo da su naši klinci - baš poput ostalih sudionika - svojim sportskim ponašanjem, to i opravdali.

Poveli smo 13-ero malih Oroslavčana na ovo putovanje, a gotovo svima ovo je bilo prvo natjecanje. Natjecanje je bilo ekipnog karaktera (slagale su se grupe po osmero djece), a svi su dobili diplome za sudjelovanje, bez obzira na plasman.

Moramo istaknuti da su našu limačicu Saru Cukovečki tamošnji profesori odmah uočili zbog iznimnog bacanja (spužvasto koplje i medicinka). Kako i ne bi, Sara trenira preko godinu dana, treninge shvaća izuzetno ozbiljno te je u mnogim disciplinama ostvarila izniman napredak.

Osim Sare, nastupili su i: Maks Ordanić, Paulo Herceg, Borna Bival,  Jakov Bival, David Bival, Tia Gredičak, Morena Čičko, Klara Burek, Patrik Pater, Emma Patarčić, Karlo Komar i Gabrijel Šamec te im svima čestitamo!!!

Svima nam je bilo odlično! A ja sam danas, dan nakon “Kids’ Athleticsa”, susrela dječaka Maksa koji mi je umjesto pozdrava uputio pitanje: “Kad je sljedeće natjecanje?”. :-D Mogu vam reći, ljepši pozdrav nije mogao ni biti!!!

Fotogalerija

HAMAG
HAMAG
HAMAG
Slijedi nas:
Atletska škola
 • Marija Bistrica
  OŠ M. Bistrica
  Zagrebačka 15
  49246 Marija Bistrica

  Želite Bumbare u svome gradu?
  Javite nam se!
 • Oroslavje
  OŠ Oroslavje
  Ul. Antuna Mihanovića 6
  49243 Oroslavje


Upisi tijekom cijele godine! Vidimo se na besplatnim oglednim satima! Treninzi se održavaju u dvoranama osnovnih škola
Ponesite bočicu s vodom, sportsku opremu (trenirku, majicu) i čiste tenisice - ostalo je naša briga!